En välbehövlig uppdatering

Hej på er. Här har det ekat tomt länge, men tid och ork har tyvärr inte funnits - förens nu.
 
Jag har en hel del att berätta för er, då mitt liv har gått ner i djupa dalar och upp i höga toppar! Som ni vet så började jag ett nytt jobb i december och trivdes superbra. Ca 2 månader in i arbetet fick jag ett mycket chockartat besked, jag sades upp. Där och då. Jag hade en provanställning som skulle pågå i 6 månader, men jag hann alltså inte vara där länge nog för att fullgå denna provanställning. 
 
Anledningen till varför jag blev uppsagd är luddig, mycket luddig. Eftersom att jag enbart hade en provanställning så behövde de inte ge någon orsak till beslutet, men jag fick höra att jag skött mitt jobb och mina arbetsuppgifter på ett bra sätt och fick även en superfin referens med mig. Så varför fick jag då gå? Ja, den frågan har jag ställt mig själv många gånger, mina nära lika så. 
 
Eftersom att ingen förstod varför jag fick gå och eftersom att det skedde utan förvarning så har jag kommit fram till att jag fick gå p.g.a. att jag är gravid. Jag hade inte berättat för mer än en kollega (som jag jobbade tätt med) men jag tror ändå att denna nyhet nådde chefen på något sätt. Nåja, ni kan ju kanske ana hur ledsen jag blev när jag var nygravid och blev uppsagd?! Vad ska jag leva på nu? Och hur lätt/svårt kommer det bli att få ett nytt jobb med en växande mage? Ja, ungefär här är jag nu. 
 
Jag har fram tills idag inte känt någon större glädje för graviditeten då det varit så mycket annat som hänt och som verkligen påverkat mitt liv. Men idag har vi gjort ultraljud och kub-test. Allt ser toppen ut och vi fick se den lilla plutten sprattla och sparka i magen. ♥ Nu känns det verkligen på riktigt! 
 
Jag är en sån som tror att allt sker av en anledning och jag måste tänka på även här. Det var inte meningen att jag skulle jobba där och nya äventyr väntar på mig. Det största äventyret börjar i september, då vi blir föräldrar för första gången. 
 
 
 
 
Personligt | |
#1 - - Hanna:

Åh, fina du. Vad skönt att du uppdaterar! Vad ledsen jag blir för att du blev uppsagd. Du ska inte skylla på dig själv om de sagt att du skött dina arbetsuppgifter & varit uppskattad. Det var en dålig chef! Och jag tycker du ska vara glad att du fick lämna en arbetsplats som har en dålig chef. Du förtjänar sååå mycket bättre!! Det gör du! Stort grattis till graviditeten! Vad underbart. :) Ta hand om dig och bebis. Viktigt att ni mår bra och skapar er en bekväm livssituation. Glöm inte, allt löser sig! Även jobbet! <3 Stor kram till dig

Svar: Tack fina du, Du har så rätt! Men det tog mig ganska hårt och jag har haft svårt för att släppa det som hände. Nu ska jag bara se framåt! Tusen tack, vi är jätteglada <3 Kram
inredningochmode.blogg.se

#2 - - Therese:

Stort grattis till graviditeten och resten löser sig alltid på något sett 😍

Svar: Tack så mycket!
inredningochmode.blogg.se

Upp