Uppdatering på babyfronten

Nu är jag i gravidvecka 29. Tiden går som aldrig förr. Men vi har också hunnit med att fixa lite inför lillans ankoms (och mer finns det att göra). Bland annat så har vi köpt en bedside crib, som jag har målat om svart. Den var mörkbrun innan. Så nu står den färdig i sovrummet vilket känns jätteskönt. Det är liksom den viktigaste möbeln först och främst. Sen har vi även min gamla spjälsäng som jag hade när jag var liten, som ska målas om i ny vit färg som sedan ska stå i lillans rum. Men eftersom att babyrummet inte är färdigt eller ens påbörjat än så är det ingen bråska med att få den målad.
 
Vi har även köpt ett babyskydd. Också en viktig sak till hennes ankomst. Så nu börjar vi kännas oss ganska redo. Nästa projekt är att välja tapet till babyrummet. Vi har nog nästan valt men jag velar för den som jag helst skulle vilja ha är så himla dyr så den kommer vi inte köpa. Så istället hade vi tänkt en vit med gråa stjärnor, men samtidigt vill jag ha något lite mer "vågat"...
 
Jag tittade på Helen Torsgårdens video där hon inreder sitt babyrum och då fastnade jag tapeten hon hade. Nämligen denna:
Men ja, vi får se vart det hela slutar. Det viktigaste är inte att rummet är klart när hon kommer (men det vore ju himla skönt att slippa styra med det då). Vad tycker ni om för tapeter i barn/babyrum? 
Babylängtan | |
Upp