Favoritårstid

 
Nu är våren verkligen här, min favoritårstid. 
 
Mina dagar går mest åt till att planera, städa och fixa inför min 30-årsdag i helgen. Blir dock att fira både fredag och lördag för familj och vänner. Eftersom att inte alla får plats på en och samma gång får det bli uppdelat på två dagar. Hur som helst så ser jag fram emot det och på fredag kommer min bror och hans sambo och bor hos oss över helgen. Det ska bli så kul! Jag har saknat min bror så himla mycket. 
 
Kan även passa på att slänga in en liten gravidstatus här för er som är intresserade. :) Är idag gravid i v 16 (15+6) så imorgon gå vi in i ny vecka igen. Magen har vuxit en aning, jag känner mer än vad som syns. Jag har ännu inte fått den runda fina magen som jag längtar efter. Längtar till att få visa min fina mage och klappa på den så kärleksfullt som bara en mamma kan. ♥ Räknar med att magen börjar se gravid ut först runt v 20, så får vänta ett tag till, men veckorna springer ju på så snart är vi där. Den 4 maj är det dags för RUL och då ska vi förhoppningsvis få se en frisk och sprallig liten bebis på monitorn. Hoppas på att få veta kön då också. Men det viktigaste är att allt är okej, håll tummarna för det ♥
 
Nu ni måste jag lägga på ett kol, så inte hela dagen hinner springa förbi innan jag kommit igång ;) Ha en härlig dag min vänner.
 
 
Personligt | |
Upp