Äntligen

Nu mina vänner har jag en glädjande nyhet! JAG HAR FÅTT ETT JOBB! 
Var och skrev på anställningsavtal idag och allt känns bara så bra! Toppen, rent ut sagt. Börjar på måndag, och jag ser verkligen fram emot det. Kan knappt förstå att jag har lyckats kamma hem ett av min drömjobb. Och det som är ett litet plus i kanten är att jag har väldigt nära till jobbet, 5-10 minuters promenad så är jag där. Kunde ju inte blivit bättre. :) 
 
Nu till bilden. Jag söker en lunchväska, påse, bag (eller var det nu heter) i tyg. Den på bilden såldes på Lagerhaus för en tid sedan. Någon som har tips på vart jag kan hitta nåt liknande? 
 
Bild hittad på google
 
 
 
 
 
Personligt | |
#1 - - Hanna:

Vad härligt! Stort grattis!!! :D Hoppas du firade detta ordentligt i helgen. Ibland i livet möter man svårigheter (det du skrev om för inte så länge sen) men det finns inget ont som för något gott med sig. Stort lycka till på det nya jobbet! Kram

Svar: Tack. Ja livet går verkligen upp och ner. Men jag försöker tänka att allting sker av en orsak och det tror jag verkligen på. Även om det är tufft ibland 💛
inredningochmode.blogg.se

#2 - - Therese:

Vad kul, stort grattis. Vad ska du jobba med?

Svar: Tack! Arbetet innebär att jobba med kundreskontra m.m. Har hand om mejl och telefon. Men just nu är jag i upplärlingsfasen men snart så!
inredningochmode.blogg.se

Upp