Lätta på hjärtat

 Bilder från min privata insta
 
Ja, då var det fredag igen! Veckorna flyger i väg i en himla fart. Nu är det fyra veckor sedan som vi krockade, jisses vad tiden går fort. För oss känns det som att det var förra veckan, för det känns så färskt ännu, och det är det ju. 
 
Idag har jag varit på en arbetsintervju och det kändes verkligen toppen, så jag hoppas på att få det jobbet till sommaren. Det är verkligen ett jobb som lutar mer åt det som jag vill jobba med, inte städa och diska på sjukhuset som jag gjort innan. Det här är ett roligt jobb i en härlig grupp bestående av tre goa tjejer. Hoppas verkligen på det här! Mer än så säger jag inte, haha, för då blir det väl inget av det här jobbet för min del. 
 
I övrigt idag har jag pluggat lite, ringt till Volvo och "tjafsat" lite med dom gällande bilen, som ännu inte är helt återställd efter krocken. Men det verkar inte som att det sista "felet" kommer kunna gå på försäkringen då de hävdar att det är slitage som har orsakat att det gått sönder. Så ja, vi får väl se. Tråkigt när man ska behöva ringa runt och fixa med allt, när man som oskyldig varit med i en krock. Men ja, så är det. 
 
Ikväll ska jag och sambon åka till mamma och hennes sambo och äta lite god mat. Efter det ska vi nog svänga förbi affären och köpa lite gottgott också, haha. Jag är så nedrans sötsugen just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen :D
 
Men det var allt jag hade på hjärtat just nu. Hoppas att ni har en fin fredag och att ni får en härlig helg. Hoppas på sol! Kram
Personligt | |
Upp