Klänningar till sommaren

Från Mango
 
Jag har inte köpt nåt till mig själv på länge, men nu fick jag syn på dessa två finfina klänningarna på Mango och jag kände direkt att de blir perfekta till sommaren! Så det blev ett klick på dem. 
 
Fick en glad nyhet idag. Jag ska få jobba i skobutiken i sommar igen. Yey! Det känns så himla skönt att få komma tillbaka dit. Ska faktiskt börja lite smått redan nästa vecka så jag kan komma in i arbetet igen. Har ju inte jobbat där sen i höstas. Åh, nu längtar jag till sommaren. Men först vill jag ha vååååår! Min favorit årstid ♥
 
 
Mode, Personligt | | Kommentera |

Babylove

Här ser ni vår lilla skatt ❤ 

Kan knappt förstå att det är sant?! I september ska vi äntligen bli föräldrar. 

Babylängtan, Personligt | | Kommentera |

En välbehövlig uppdatering

Hej på er. Här har det ekat tomt länge, men tid och ork har tyvärr inte funnits - förens nu.
 
Jag har en hel del att berätta för er, då mitt liv har gått ner i djupa dalar och upp i höga toppar! Som ni vet så började jag ett nytt jobb i december och trivdes superbra. Ca 2 månader in i arbetet fick jag ett mycket chockartat besked, jag sades upp. Där och då. Jag hade en provanställning som skulle pågå i 6 månader, men jag hann alltså inte vara där länge nog för att fullgå denna provanställning. 
 
Anledningen till varför jag blev uppsagd är luddig, mycket luddig. Eftersom att jag enbart hade en provanställning så behövde de inte ge någon orsak till beslutet, men jag fick höra att jag skött mitt jobb och mina arbetsuppgifter på ett bra sätt och fick även en superfin referens med mig. Så varför fick jag då gå? Ja, den frågan har jag ställt mig själv många gånger, mina nära lika så. 
 
Eftersom att ingen förstod varför jag fick gå och eftersom att det skedde utan förvarning så har jag kommit fram till att jag fick gå p.g.a. att jag är gravid. Jag hade inte berättat för mer än en kollega (som jag jobbade tätt med) men jag tror ändå att denna nyhet nådde chefen på något sätt. Nåja, ni kan ju kanske ana hur ledsen jag blev när jag var nygravid och blev uppsagd?! Vad ska jag leva på nu? Och hur lätt/svårt kommer det bli att få ett nytt jobb med en växande mage? Ja, ungefär här är jag nu. 
 
Jag har fram tills idag inte känt någon större glädje för graviditeten då det varit så mycket annat som hänt och som verkligen påverkat mitt liv. Men idag har vi gjort ultraljud och kub-test. Allt ser toppen ut och vi fick se den lilla plutten sprattla och sparka i magen. ♥ Nu känns det verkligen på riktigt! 
 
Jag är en sån som tror att allt sker av en anledning och jag måste tänka på även här. Det var inte meningen att jag skulle jobba där och nya äventyr väntar på mig. Det största äventyret börjar i september, då vi blir föräldrar för första gången. 
 
 
 
 
Personligt | | 2 kommentarer |
Upp