Färdigbakad

Nu ska lillan vara färdigbakad. Idag gick vi in i v38 och det verkade som att hon även förstod det för natten till idag fick jag mina första förvärkar och hon var helvild. Kändes nästan som att hon försökte sparka sig ut, så jag var nästan lite redo för att vattnet skulle gå... Men det gjorde det inte. 

Var hos barnmorskan idag och hon kunde känna att lillan nu har lagt sig med huvudet neråt (någon hon inte gjorde förra besöket för 2 veckor sedan).  
 
Igår pysslade jag med att "pimpa" vagnen med det superfina vagnhänge som vi fått specialgjort. Så nöjd! 
 
Jag känner mig redo att bli mamma nu. 💞
 
Allmänt, Babylängtan | | En kommentar |

Några veckor till har gått

Nu har några veckor till gått och magen växer som den ska. Är nu i vecka 36 och har bara 3 veckor kvar till planerat snittdatum. Så spännande! Samtidigt som jag fortfarande har svårt att tro att det faktiskt är en bebis i magen 🙈 så mystiskt!
 
Nu är allt förberett för lillans ankomst. Så den stressen som jag kände innan känner jag inte längre. Rummet är klart, skötbord med tillbehör är klart, kläder, nappar osv. Det enda som vi behöver köpa är en badbalja och så vill jag köpa såna där swaddlers som man "slår in" barnet i när de ska sova. Vet inte hur jag ska förklara, men de är väl typ som en sovpåse men där även armarna stoppas om. Verkar va en bra grej iaf. 
 
Sen kommer väl nästa "beskymmer" och det är vad man ska ha på sig för amningskläder? Jag har inte tänkt köpa kläder som är till för amning utan hellre då skjortor/blusar som går att knäppa upp vid brösten, så man kan få användning av dem även efter amningstiden. Men vi får se. Tips mottages gärna? 
 
Hoppas att allt är bra med er 💞
Allmänt, Babylängtan | | En kommentar |
Upp