Ibland är inte livet en dans på rosor

Min fina Ozzy ♥
 
 
 
Hej gänget! Hur mår ni?
 
Det går dåligt med bloggandet just nu.. Vilket är tråkigt för jag gillar att hålla bloggen levande. Nu när man är tillbaka i sin vardag så kommer bloggen lite i skymundan. Men jag ska försöka jobba på det. 
 
Nu när vi börjar närma oss hösten så smyger sig sakta men säkert höst/vinterdepressionen sig närmare. Jag får det varje år. Men i och med att vi fortfarande har härligt väder ute så har den ännu inte slagit till helt. Jag vet egentligen inte varför jag får dessa depressioner, men jag antar att det har med bristen av dagsljus att göra. Att det blir mörkt fortare och att mörkret håller i sig längre på morgonen. Jobbigt är det iaf. 
 
Något som också varit jobbigt är saker som jag gått igenom det här året, då tänker jag både på krocken och en annan sak som hände nu i somras. Nåt som fick mitt hjärta att gå i tusen bitar. Jag vet inte om jag riktigt vill skrika ut det som hände, men oavsett var det var så kan jag lova att det är nåt av det jobbigaste som jag gått igenom. Jag trodde inte att jag skulle reagera så starkt på det som jag gjorde. Men livet är tufft, och rent ut sagt orättvist ibland. Det här något som kommer förfölja mig hela mitt liv, som det känns nu. Ja, usch jag blir ledsen bara av att tänka på det... 
 
I övrigt är jag igång med plugget, fast det går segt. Är rätt skoltrött nu. Önskar att jag kunde hitta ett jobb och plugga vid sidan av det. Det skulle ju funka eftersom att jag läser på distans och har fri studietakt. Men att hitta ett jobb här är inte alls lätt. Jag tycker att jag söker allt som kommer upp och lite till. Har kontaktat flera företag och lämnat cv. Men inget napp än så länge. Jag hade ju blivit lovad att få jobba två dagar i veckan i skobutiken, men det sket sig. Chefen hade lovat för mycket och nu verkar det snarare som att jag inte kommer få jobba mycket alls... Vilket suger för jag gillade verkligen det jobbet. Urk, känner jag just nu. Jag vill bara få in en liten glimt av lycka i mitt liv just nu. Ett jobb vore ju toppen. 
 
Jag skulle mer än gärna starta eget, men jag har inte dom pengarna som behövs i dagsläget. Plus att jag skulle vilja starta ett företag ihop med någon, det är ju mycket jobb. Och än så länge har jag inte hittat den personen som är intresserad av att satsa. 
 
Så, jaa... Så här ser mitt liv ut just nu. Kan säga att jag känner lite ångest då och då. Känns om att allt står still just nu, och jag vill framåt!
 
 
 
Hoppas att ni alla har det bra ♥
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Hanna:

Vad tråkigt att höra att du känner så. Jag lovar att du inte är ensam om att känna en uppförsbacke, även om det kanske känns så. Ang. din höstdepp så kan jag säga att det hade jag också varenda år. Men vet du att jag började vara ute i solen eller om det var mulet minst 15 min varje dag under hösten och vintern. Sedan började jag träna 3 gånger i veckan också. Detta började jag med förra hösten och vet du att jag fick aldrig någon höstdepp då! Denna höst ska jag fortsätta träna 3-4 ggr/vecka, att boka upp sig på gruppträningspass är lättast för då blir det av, samt vara ute minst 15 min varje dag. Prova du också i två-tre veckor? För mig blev det bättre efter två veckor. 😊 Ett annat tips är att äta mindre kolhydrater för de blir man trött av. Jag lovar att detta hjälpte mig iaf! Unnar mig bara godis/chips/läsk/fikabröd/bröd 1 gång per vecka. Jag hoppas du blir piggare snart och att du kanske hittar en ny sysselsättning i höst som kan pigga upp dig. Kramar

#2 - - Emely:

Ibland är livet alltför jobbigt :( Men det finns oftast en ljusning, det kommer vända <3

Så söt din lilla Ozzy är. Trodde först det var en fluffig kudde eller filt :)


Svar: Ja man får hoppas att deg vänder framöver :) haha ja Ozzy är en fluffig sötnos.
inredningochmode.blogg.se

Upp