Störande granne

Hur många har inte varit med om en eller flera störande grannar?! Vi också. Speciellt förr. Sen vi flyttade hit har vi inte haft några som helst problem med att någon har stört oss. Att man hör sina grannar ibland kan man inte räkna som störande, då barn leker osv. Men när man vaknar kl 03 på natten av att ens närmst granne har öppnat fönstret och står och gormar ut till alla som går förbi och vill prata så är måttet liksom rågat! Här får jag nog. Nu kommer jag säkert låta som en gnällkärring, men det måste man få vara ibland. 
 
Jag känner bara så här. Bor man i en hyresrätt med nära grannar, kan man inte väsnas och leva runt hur man vill. Vi har något som kallas regler, som vi alla ska förhålla oss till. Jag är själv väldigt noga med att inte vara störande mot mina grannar, just för att jag själv hatar när jag blir störd. Ska man dessutom försöka vara lite produktiv och plugga hemma så funkar det inte att ha en granne som har konsert i sin lägenhet (inte ens på dagen). Som nu, spelar gubben musik så jag trodde att det kom utifrån, då vi har en sportarena ganska nära där de brukar använda sig av högtalarsystem när det är fotbollsmatch osv. 
 
Det enda jag kräver är att få lugn och ro när jag är hemma. Jag är inte kinkig om en granne vill spela musik nån gång ibland, en timme eller två, men hela dagarna och sedan som grädde på moset stå och gorma ut genom förnstret mitt i natten då får jag fan nog! 
Allmänt | |
Upp