Vi krockade igår!

Vår fredag och helg blev inte alls så härlig som jag hade hoppats... Igår när jag hade hämtat A krockade vi med en annan bil. Det var fuktansvärt. Bilen kom från ingenstans och bara körde rakt över huvudleden i en himla fart!! Sen small det. Efter det väntade 1 timme till på olycksplatsen för att prata med polis och vittnen, och sen akuten i 3 timmar för att checka så att allt var okej. Vilket det va, som tur var. Direkt efter krocken slog chocken till och jag bara grät och grät. Fy alltså. Efter en jobbig natt med lite för lite sömn är jag idag arg och frustrerad över hur man kan vara så vårdslös i trafiken som den andra bilisten var! TÄNK om vi hade kommit en sekund tidigare, då hade jag fått honom rätt i sidan, eller TÄNK om det inte hade varit vi utan en barnfamilj. Hemska tankar, dyker upp och alla möjliga scenarion.
 
Så nu är vi utan bil i säkert en månad. Förhoppningsvis kommer vi få veta inom 1 vecka eller 2 om de kan reparera bilen eller om den kommer skrotas och vi får välja en ny. 
 
Måste också säga att jag är glad för att det finns så härliga människor i vårt samhälle, killen som körde bakom oss stannade i säkert en timme och tröstade mig och hjälpte till med allt möjligt. Så gulligt. Sen är det alltid folk som är nyfikna, och det var det även igår. Att folk bara SKULLE klämma sig in för att titta, det är ju helt sanslöst. 
 
Idag är jag uttråkad och spänd på samma gång. Vad ska hända, vad ska jag göra? Och ja alla tankar cirkulerar i mitt huvud. Idag tar vi det bara lugnt och tittar på tv. Imorgon får vi se om vi kanske kan ta oss ut på en promenad och rensa huvudena lite. Idag är det snöstorm så vi vill hålla oss inne :) 
Personligt | |
#1 - - Camilla:

Den blir nog skrot tyvärr. Eftersom det var en frontalkrock kan det vara sprickor i balkarna längre bak i bilen.
För er del hade jag hoppats på en helt ny!

Folk är idioter i trafiken. Pratade ni med den andra föraren? Var han alkoholpåverkad? Det kanske ni inte fått ja eller nej på än.

Svar: Ja exakt det beror ju på om balkarna tog någon stryk och hur mycket det skulle kosta att reparera. Det får ju inte överstiga bilens värde. Nej jag tror inte att han var påverkad, däremot hade killen inte nåt körkort...
inredningochmode.blogg.se

#2 - - Veronica Wallgren:

Usch vad obehagligt! Hoppas att du mår bra. Krockade för flera år sen och det är hemskt. Även om jag inte skadades så är chocken fruktansvärd <3

Svar: Ja det var väldigt obehagligt! Allt gick så fort och som sagt chocken slog till som en blixt. Tårarna rann och kroppen skakade.. Tack för din omtanke ❤
inredningochmode.blogg.se

#3 - - Anonym:

Stor kram till er! Så obehagligt & tråkigt för er. :( Jag hoppas ni ger varandra lite extra kärlek nu och att ni får en ny bil. Krya på er!

Svar: Tack för din omtanke. Vi är mycket mer kärleksfulla mot varandra sen det hände, sånt här får en verkligen att öppna ögonen för hur skört livet är (även om vi nu klarade oss bra). KRAM!
inredningochmode.blogg.se

Upp