Tröttnade på min hårfärg

 
Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en härlig dag i solen. Själv har jag mestadels spenderat dagen åt att bleka mitt bruna hår. Blekte i två omgångar idag och det får räcka för den här gången. Dock är det inte riktigt så ljust/vitt som jag vill ha det, utan snarare en mix mellan gult och ljust, ljust oranget. Men jag är ändå nöjd med dagens bedrift. :) Imorgon ska jag lägga i en till blekning och hoppas att det ska bli den sista. Då kommer jag köra på en från Mood nr 107 (se bilden). Hoppas att det ska bli bra. 
 
Faktum är att jag var blond för bara några veckor sedan, och sen fick jag för mig att färga det brunt för att det var så jobbigt att underhålla det blonda. Men kan säga att jag ångrade det beslutet ganska direkt... Plus att jag gärna vill vara ljus till våren. 
 
Får se om jag kanske lägger upp en bild på det slutgiltiga resultatet imorgon! Håll tummarna.
Skönhet | |
#1 - - Therese:

Spännande. Jag är också brunhårig och vill bli ljusare men vågar nog inte färga själv. Synd att det är så dyrt hos frissan..

Svar: Det bästa är såklart att gå till frisören, men jag har tyvärr inte råd med det i dagsläget. Ska man färga/bleka hemma så får man nog oftast räkna med att det behövs 2-3 innan man nått rätt nyans. Jag har t.ex. blekt idag igen och tyvärr är det fortfarande gult så jag kommer få bleka igen, men kommer vänta några dagar så tills dess får jag gömma mitt hår under en mössa! HAHAHA.
inredningochmode.blogg.se

Upp