Inreda med böcker

 
Jag älskar att inreda med böcker! Så om jag fick bestämma så skulle jag ha hylla efter hylla med bara massa fina böcker här hemma, men sambon gillar inte den idén så jag har fått nöja mig med en billyhylla i vardagsrummet och lite övriga böcker här och var. I köket har jag mina kok -och receptböcker på två tavellister, då jag gillar att ha dem synliga och lättillgängliga. 
 
(Vi har ni hämtat oss lite efter den otäcka händelsen som skedde i fredags. Vi mår bra, men nu börjar blåmärken träda fram på min kropp. Främs där bältet drogs åt, hårt. Men jag är glad för att det gick så pass bra som det gjorde. Det jag inte är lika glad över är den andra förarens usla beslut att rejsa rakt ut över en högtrafikerad huvudled utan att se sig för, i en mycket för hög hastighet dessutom). 
Hemma hos mig, Inredning, Personligt | |
#1 - - therese:

Oh jag älskar böcker & tycker att det är så himla fint! Har en bokvägg i köket med mina kokböcker (mina absoluta favoriter, kokböcker kan jag bläddra i i evigheters evighet) och en i sovrummet. Just nu är den FYLLD av Camilla Läckberg, haha!
Kram

Upp