Läget just nu

Den här förkylningen var en långdragen en! Visst, febern och halsontet är borta, men istället fick jag hostan från helvetet och ett lustigt "lock" i ena örat. Sambon har likadant. Så det är ganska uppenbart att jag smittade honom med den här skiten. Han har även haft feber och ont i halsen, som jag. Men han ligger 1-2 dagar efter mig i "förloppet". Hehe.
 
Efter 2-3 dagar började det bli fruktansvärt segt att ligga i soffan och snora, så när febern försvunnit började jag pyssla lite smått här hemma. Orkade dock bara hålla på korta stunder då jag fortfarande var slut i kroppen. Och det är jag än, men det är aningens bättre. Jag har lyckats ta mig ut på några korta promenader för jag har verkligen behövt lite frisk luft. 
 
I söndags blev det en tripp till Ikea som jag nämnde i förra inlägget, vilket inte var den bästa idén så här i efterhand, men det var behövligt. På söndagskvällen var jag TRÖTT och sambon började bli riktigt sjuk. Men vi fick i alla fall komma iväg tillsammans och få ett miljöombyte. 
 
Idag har vi försökt pyssla lite här hemma i den mån vi kan/orkar. Sambon ska jobba imorgon och jag ska starta med mitt plugg igen. På lördag ska även jag jobba igen (enda dagen jag har jobb den här veckan). Påtal om jobb, har jag sökt två andra jobb och hoppas på att få något av dem då jag känner att jag vill få ett jobb med fler timmar än det jag har nu. Hade de erbjudit fler timmar på Bergqvist hade jag självklart tagit det! Men det verkar inte vara aktuellt för tillfället. Vi får se vad som sker i framtiden. Just nu försöker jag ta en dag i taget (något jag är väldigt dålig på, då jag är en "planerare"). 
 
Så ja, det är så läget ser ut just nu. Hoppas allt är bra med er ♥
 
 
Personligt | |
#1 - - Lovisa:

Usch :( Krya på er! Låter inget vidare. Hoppas ni snart mår mycket bättre! Ingefära, citron & honung är en bra kombination. Vitlök i mat likaså!

Hur lång är din utbildning och har du många år kvar? :)

Svar: Tack! :)
Jag läser en tvåårig utbildning, har i termin kvar + slutuppsats.
inredningochmode.blogg.se

Upp