Läget just nu

Den här förkylningen var en långdragen en! Visst, febern och halsontet är borta, men istället fick jag hostan från helvetet och ett lustigt "lock" i ena örat. Sambon har likadant. Så det är ganska uppenbart att jag smittade honom med den här skiten. Han har även haft feber och ont i halsen, som jag. Men han ligger 1-2 dagar efter mig i "förloppet". Hehe.
 
Efter 2-3 dagar började det bli fruktansvärt segt att ligga i soffan och snora, så när febern försvunnit började jag pyssla lite smått här hemma. Orkade dock bara hålla på korta stunder då jag fortfarande var slut i kroppen. Och det är jag än, men det är aningens bättre. Jag har lyckats ta mig ut på några korta promenader för jag har verkligen behövt lite frisk luft. 
 
I söndags blev det en tripp till Ikea som jag nämnde i förra inlägget, vilket inte var den bästa idén så här i efterhand, men det var behövligt. På söndagskvällen var jag TRÖTT och sambon började bli riktigt sjuk. Men vi fick i alla fall komma iväg tillsammans och få ett miljöombyte. 
 
Idag har vi försökt pyssla lite här hemma i den mån vi kan/orkar. Sambon ska jobba imorgon och jag ska starta med mitt plugg igen. På lördag ska även jag jobba igen (enda dagen jag har jobb den här veckan). Påtal om jobb, har jag sökt två andra jobb och hoppas på att få något av dem då jag känner att jag vill få ett jobb med fler timmar än det jag har nu. Hade de erbjudit fler timmar på Bergqvist hade jag självklart tagit det! Men det verkar inte vara aktuellt för tillfället. Vi får se vad som sker i framtiden. Just nu försöker jag ta en dag i taget (något jag är väldigt dålig på, då jag är en "planerare"). 
 
Så ja, det är så läget ser ut just nu. Hoppas allt är bra med er ♥
 
 
Personligt | | En kommentar |

Överkast

Igårklämnde jag på det här överkastet på Ikea. Verkligen mjukt och skönt. Tyckte dock att priset var aningens högt för att vara på Ikea, 599kr. Så det blev inget köp den här gången. Men jag kanske klickar hem det längre fram i stället, för jag bara måste ha det. Kan liksom inte "släppa det". 
 
Trippen till Ikea blev lite spontan, för vi båda är sjuka, men fick för oss att ge oss iväg iaf. Annars hade det inte blivit av. Idag har vi pysslat med lite av det vi köpte. Visar bilder framöver :)
 
 
Inredning | | Kommentera |

Sjukstuga

 
Sjukdag nummer 3, och nu börjar det bli riktigt segt att bara ligga på soffan och titta på film hela dagarna... Så vad gör man för att få in lite nöje? Jo, onlineshoppar. Jag fyndade precis dom här tre överdelarna och ytterligare en topp för 490kr. Boohoo har just nu halva priset på ALLT! Finns massor mer som jag skulle vilja ha, men får bromsa lite då jag vill komma iväg på en tripp till Ikea den här månaden. Och där spenderar man ju alltid en del pengar, även om man inte tänkt handla så mycket, haha. 
 
Någon Stockholmsresa blir det tyvärr inte :( 
 
 
Mode, Personligt | | Kommentera |
Upp